Mobile

Tratamentul de mâine pentru cancerul de prostată de astăzi.

Accesați cele mai avansate tratamente. Identificăm studii clinice care se desfășoară în spitale din România cele mai apropiate de locația dumneavoastră, din București până în Baia-Mare și din Timișoara până în Constanța. Serviciile noastre sunt gratuite.

Sunați-ne +40 373811594

  Găsiți acum opțiuni de tratament

  Un reprezentant în relația cu pacientul vă va contacta în mai puțin de 24 de ore.  Datele dumneavostră personale sunt complet confidențiale și 100% sigure

   Găsiți acum opțiuni de tratament

   Un reprezentant în relația cu pacientul vă va contacta în mai puțin de 24 de ore.   Datele dumneavostră personale sunt complet confidențiale și 100% sigure

   Înțelegerea cancerului de prostată

   Massive Bio este specializată în găsirea de studii clinice pentru fiecare tip de prostată. Dacă ați fost diagnosticat cu oricare dintre următoarele subtipuri de cancer de prostată, suntem aici pentru a vă ajuta. Dacă nu știți ce tip de cancer de prostată aveți, este în regulă. Testarea suplimentară vă poate ajuta să determinați diagnosticul exact.

   • Adenocarcinom
   • Carcinom celular de tranziție
   • Carcinom cu celule mici
   De ce Massive Bio?
   Instrumentul nostru de potrivire AI (inteligență artificială) simplifică tratamentul cancerului.

   Combinăm puterea tehnologiei cu echipa noastră dedicată de furnizori medicali pentru a vă găsi cele mai bune opțiuni de tratament disponibile.

   A avea cancer este destul de greu. Tratamentul trebuie să fie ușor.

   A avea cancer este destul de greu. Tratamentul trebuie să fie ușor.

   • Îngrijiri bazate pe echipe: aveți o echipă de medici și asistenți medicali care luptă împotriva cancerului cu dumneavostră, la fiecare pas.
   • Soluții de transport: oferim transport pentru a vă asigura că primiți tratamentul de care aveți nevoie.
   • Îngrijire accesibilă: toate tratamentele și îngrijirile clinice sunt gratuite atunci când participați la studii în România.
   • Tratament VIP: primiți tratament de nivel mondial și accesați resurse de calitate pentru a vă ajuta să maximizați rezultatele tratamentului.
   Patient Oncologist Team
   Aflaţi de fondatorul şi CEO-ul nostru

   Selin Kurnaz despre cum s-a străduit să găsească tratamentul potrivit pentru unchiul ei și a inițiat Massive Bio pentru a-i ajuta pe alții.

   Există un decalaj major între ceea ce lucrează companiile farmaceutice în prezent și ceea ce primesc pacienții cu cancer. Massive Bio revoluționează acest proces.
   Selin Kurnaz, Co-Founder, CEO
   Poveștile oamenilor
   Star Star Star Star Star

   “Am fost diagnosticat cu cancer stadiul III. Am făcut tratament radioterapeutic, dar rezultatele nu au fost bune. Mulțumită echipei Massive Bio, am participat la un studiu clinic și boala este în remisie acum.“

   Tom J
   Patient atteint d'un cancer de la prostate
   Google Reviews
   Ești pe mâini bune

   Vorbeste cu noi. Asistentele noastre și reprezentanții noștri în relația cu pacientul sunt aici și sunt fericiți să vă ajute. Nu ești singur în această luptă.

   Sunați-ne +40 373811594
   Cancer Clinical Trials Patients Cancer Clinical Trials Patients

   Ce este un studiu clinic privind cancerul de prostată?

   Studiile clinice testează cele mai recente progrese științifice în tratamentul cancerului de prostată. Pacienții care aleg să se înscrie în studii pot primi tratament de ultimă generație și îngrijiri de înaltă calitate sub îndrumarea oamenilor de știință, a medicilor și a cercetătorilor. Pacienții cu cancer de prostată ar putea avea acces la medicamente promițătoare și tratamente inovatoare cu mult înainte de a fi puse la dispoziția publicului.

   Cancer Ribbon

   Nu sunteți singuri

   Puteți avea alături o echipă cu experiență

   WhatsApp