Mobile

Η θεραπεία του Καρκίνου του προστάτη του αύριο σήμερα.

Πρόσβαση στις πιο προηγμένες θεραπείες. Βρίσκουμε κλινικές δοκιμές στην Ελλάδα που είναι στα πιο κοντινά νοσοκομεία στην περιοχή που μένετε. Οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν

Καλέστε 21 11983302

  Βρείτε επιλογές θεραπείας τώρα

  Ένας Σύμβουλος Ασθενών θα επικοινωνήσει μαζί σας σε λιγότερο από 24 ώρες.  Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως εμπιστευτικά και 100% ασφαλή.

   Βρείτε επιλογές θεραπείας τώρα

   Ένας Σύμβουλος Ασθενών θα επικοινωνήσει μαζί σας σε λιγότερο από 24 ώρες.   Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως εμπιστευτικά και 100% ασφαλή.

   Κατανοώντας τον καρκίνο του προστάτη

   Η Massive Bio ειδικεύεται στην εύρεση κλινικών δοκιμών για κάθε τύπο καρκίνου του προστάτη. Εάν έχετε διαγνωστεί με οποιονδήποτε από τους ακόλουθους υποτύπους καρκίνου του προστάτη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Εάν δεν γνωρίζετε ποιον υπότυπο καρκίνου του προστάτη έχετε, δεν πειράζει. Πρόσθετες εξετάσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε την ακριβή διάγνωσή σας.

   • Αδενοκαρκίνωμα
   • Καρκίνωμα μεταβατικών κυττάρων
   • Μικροκυτταρικό καρκίνωμα
   Γιατί Massive Bio;
   Το εργαλείο μας για την αντιστοίχιση της τεχνητής νοημοσύνης κάνει τη θεραπεία του καρκίνου απλή.

   We combine the power of technology with our dedicated team of medical providers to find you the best treatment options available.

   Το να έχεις καρκίνο είναι αρκετά δύσκολο. Η θεραπεία πρέπει να είναι εύκολη.

   Στη Massive Bio, εκσυγχρονίζουμε τη φροντίδα για τον καρκίνο. Η προσέγγισή μας στη θεραπεία του καρκίνου σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κολλάτε στις λεπτομέρειες. Γι' αυτό είμαστε εδώ.

   • Ομαδική φροντίδα: Να έχετε μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών που θα πολεμούν τον καρκίνο μαζί σας σε κάθε βήμα.
   • Λύσεις μετακίνησης: Παρέχουμε λύσεις στη μετακόινησή σας για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε τη θεραπεία που χρειάζεστε.
   • Προσιτή περίθαλψη: Όλη η θεραπεία και η κλινική φροντίδα είναι δωρεάν όταν συμμετέχετε σε θεραπευτικές κλινικές δοκιμές
   • VIP: Λάβετε θεραπεία παγκόσμιας κλάσης και πρόσβαση σε ποιοτικούς πόρους που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της θεραπείας.
   Patient Oncologist Team
   Κάποια λόγια από τον συνιδρυτή & Διευθύνοντα Σύμβουλο μας

   Κάποια λόγια από τον συνιδρυτή & Διευθύνοντα Σύμβουλο μας

   Υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ του τι δουλεύουν οι φαρμακευτικές εταιρείες αυτή τη στιγμή και του τι παίρνουν οι ασθενείς με καρκίνο. Η Massive Bio φέρνει επανάσταση σε αυτή τη διαδικασία.
   Selin Kurnaz, Co-Founder, CEO
   Ιστορίες ανθρώπων
   Star Star Star Star Star

   “Διαγνώστηκα με το στάδιο 3. Έκανα ακτινοθεραπεία αλλά μετά τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Χάρη στο Massive Bio συμμετείχα σε μια δοκιμή και είμαι σε ύφεση.“

   Tom J
   Ασθενής με καρκίνο του προστάτη
   Google Reviews

   Ο πατέρας μου χρησιμοποίησε το Virtual Tumor Board για να πάρει μια άλλη σύσταση θεραπείας. Η έκθεση ήταν λεπτομερής και το προσωπικό απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας. Συνιστώ οπωσδήποτε τις υπηρεσίες τους.

   Fred
   Φροντιστής ασθενών με καρκίνο
   Star Star Star Star Star

   Massive Bio με βοήθησε να κατανοήσω τη σημασία και τα οφέλη των κλινικών δοκιμών, στη συνέχεια βρήκε εξατομικευμένες αντιστοιχίες χρησιμοποιώντας μια βάση δεδομένων τεχνητής νοημοσύνης και μου συνέστησε μια κοντινή δοκιμή για να εγγραφώ. Η εξυπηρέτηση πελατών τους ήταν χρήσιμη στην απάντηση τυχόν ερωτήσεων σχετικά με τις υπηρεσίες και τη διαδικασία.

   Josh K
   Καρκινοπαθής
   Star Star Star Star Star

   Εντυπωσιάστηκα με τους αγώνες κλινικής δοκιμής που μου παρείχαν. Ήταν όλες αρκετά κοντά για να μπορέσω να ταξιδέψω.

   Matt I
   Ασθενής με καρκίνο του προστάτη
   Star Star Star Star Star

   Έχω συστήσει αυτό σε συναδέλφους για ασθενείς που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από κλινικές δοκιμές ή έχουν εξαντλήσει τις θεραπευτικές τους επιλογές και χρειάζονται μια δεύτερη γνώμη. Η ομάδα της Massive Bio ενώνει σπουδαία μυαλά για να βρει καλύτερες λύσεις για ασθενείς που μπορεί να νομίζουν ότι δεν τους έχει απομείνει καμία.

   Samantha Kingsbery
   Μέλος της ομάδας
   Star Star Star Star Star

   Εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν τους ασθενείς και τους παρόχους. Αυτή η εταιρεία νοιάζεται πραγματικά για τη δουλειά που κάνει και τη φροντίδα που παρέχει.

   Samantha Swift
   Μέλος της ομάδας
   Star Star Star Star Star
   Είστε σε καλά χέρια

   Μιλήστε μας. Οι νοσηλευτές και οι συνήγοροι των ασθενών μας είναι εδώ και χαίρονται να σας βοηθήσουν. Δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον αγώνα.

   Καλέστε 21 11983302
   Cancer Clinical Trials Patients Cancer Clinical Trials Patients

   Τι είναι μια κλινική δοκιμή καρκίνου του προστάτη;

   Οι κλινικές δοκιμές δοκιμάζουν τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη. Οι ασθενείς που επιλέγουν να εγγραφούν σε δοκιμές μπορούν να λάβουν θεραπεία αιχμής και φροντίδα υψηλής ποιότητας υπό την καθοδήγηση επιστημόνων, γιατρών και ερευνητών. Οι ασθενείς με καρκίνο του προστάτη μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση σε πολλά υποσχόμενα φάρμακα και καινοτόμες θεραπείες πολύ πριν αυτές διατεθούν στο κοινό.

   Cancer Ribbon

   Δεν είστε μόνοι!

   Μια έμπειρη ομάδα θα σας συνοδεύσει