Mobile
Guides

Ghid de cancer de prostată Descărcare

Căutarea studiilor clinice privind cancerul de prostată poate fi dificilă și înțelegerea tuturor opțiunilor de tratament este copleșitoare. Pacienții cu cancer de prostată se pot întreba care este calea corectă de acțiune pentru a decide ce opțiune de tratament și studiu clinic este potrivit pentru ei.

Nu trebuie sa faci asta singur.

Am creat un ghid practic care prezintă detaliile cu privire la tratamentul cancerului de prostată și studiile clinice specifice, pentru a ne asigura că nu se pierde din vedere nicio informație și pentru a ajuta la gestionarea procesului.

Sunați-ne +40 376 300 289
Steps Pasul 1

Înțelegerea cancerului de prostată

Cancerul de prostată apare atunci când celulele anormale se dezvoltă în interiorul prostatei și este cel mai frecvent cancer la bărbații din Statele Unite. Majoritatea cazurilor progresează lent, odată cu detectarea precoce, șansele unui tratament de succes cresc. Testul de sânge al antigenului specific prostatei (PSA) măsoară nivelul de proteine din sânge produs de prostată și este utilizat pentru a detecta orice anomalii din prostată.

Tipurile de cancer de prostată includ:

  • Adenocarcinom acinar
  • Adenocarcinom ductal
  • Cancer celular de tranziție (sau urotelial)
  • Cancer cu celule scuamoase
  • Cancer de prostată cu celule mici
Steps Pasul 1

Cum vă pot ajuta studiile clinic

În prezent, aproximativ 300 de studii clinice privind cancerul de prostată sunt active în Statele Unite. Aceste studii investighează noi tratamente și metode de detectare care ar putea salva vieți în viitor, cum ar fi:

  • Criochirurgie
  • Terapie cu ultrasunete concentrată de intensitate mare
  • Radioterapie cu fascicul de protoni
  • Terapia fotodinamică

Participarea la un studiu clinic nu numai că progresează mult în cercetarea de specialitate, dar oferă pacienților acces la aceste noi terapii inovatoare cu ani înainte de populația generală.

Steps Pasul 1

Cum putem ajuta

La Massive Bio, misiunea noastră este de a permite pacienților cu cancer să aibă acces egal la terapii de vârf și la studii clinice, indiferent de locația și / sau posibilitatea financiară a acestora.

Sistemul nostru de integrare a studiilor clinice cu inteligență artificială (AI) conectează pacienții și medicii lor oncologi la studiile clinice în funcție de specificul bolii fiecărui pacient în parte.

Înrolăm personal dedicat pentru a colecta dosarele medicale și istoricul tratamentului și pentru a asocia pacienții cu studiile eligibile în apropierea casei lor. Oferim asistență completă pe tot parcursul procesului de înscriere pentru a ne asigura că logistica este gestionată, astfel încât să vă puteți concentra asupra sănătății dumneavoastră.

Selin Kurnaz, Co-Founder, CEO

Hear from our
Co-founder & CEO

Selin Kurnaz on how she struggled to find the right treatment for her uncle and started Massive Bio to help others.

There is a major gap between what pharmaceutical companies are working on right now vs. what cancer patients are getting. Massive Bio is revolutionizing this process.

Selin Kurnaz

Download for Free
Alăturați-vă comunității
noastre și primiți buletinul nostru informativ