Mobile

Tratamentul de mâine pentru mielofibroza de astăzi.

Accesați cele mai avansate tratamente. Identificăm studii clinice care se desfășoară în spitale din România cele mai apropiate de locația dumneavoastră, din București până în Baia-Mare și din Timișoara până în Constanța. Serviciile noastre sunt gratuite.

Sunați-ne 0-376-300-289

  Găsiți acum opțiuni de tratament

  Un reprezentant în relația cu pacientul vă va contacta în mai puțin de 24 de ore.


  Datele dumneavostră personale sunt complet confidențiale și 100% sigure

   Găsiți acum opțiuni de tratament

   Un reprezentant în relația cu pacientul vă va contacta în mai puțin de 24 de ore.


   Datele dumneavostră personale sunt complet confidențiale și 100% sigure

   Înțelegerea mielofibrozei

   Massive Bio este specializată în găsirea de studii clinice pentru fiecare tip de mielofibroză. Dacă ați fost diagnosticat cu oricare dintre următoarele subtipuri de mielofibroză, suntem aici pentru a vă ajuta. Dacă nu știți ce tip de mielofibroză aveți, este în regulă. Testarea suplimentară vă poate ajuta să determinați diagnosticul exact.

   • Mielofibroză primară (cunoscută și sub numele de mielofibroză cronică idiopatică)
   • Leucemie mielogenă cronică
   • Policitemie Vera
   • Trombocitemie esențială
   • Leucemie neutrofilă cronică
   • Leucemia eozinofilă cronică
   De ce Massive Bio?
   Instrumentul nostru de potrivire AI (inteligență artificială) simplifică tratamentul cancerului.

   Combinăm puterea tehnologiei cu echipa noastră dedicată de furnizori medicali pentru a vă găsi cele mai bune opțiuni de tratament disponibile.

   A avea cancer este destul de greu. Tratamentul trebuie să fie ușor.

   La Massive Bio, eficientizăm îngrijirea împotriva cancerului. Abordarea noastră de lucru în ceea ce priveste tratamentul cancerului presupune că nu trebuie să vă lăsați prinși în detalii. Pentru asta suntem aici.

   • Îngrijiri bazate pe echipe: aveți o echipă de medici și asistenți medicali care luptă împreună cu dumneavostră, la fiecare pas, împotriva cancerului
   • Soluții de transport: oferim transport pentru a vă asigura că primiți tratamentul de care aveți nevoie.
   • Îngrijire accesibilă: toate tratamentele și îngrijirile clinice sunt gratuite atunci când participați la studii în România.
   • Tratament VIP: primiți tratament de nivel mondial și accesați resurse de calitate pentru a vă ajuta să maximizați rezultatele tratamentului.
   Patient Oncologist Team
   Aflaţi de fondatorul şi CEO-ul nostru

   Selin Kurnaz despre cum s-a străduit să găsească tratamentul potrivit pentru unchiul ei și a inițiat Massive Bio pentru a-i ajuta pe alții. s-a străduit să găsească tratamentul potrivit pentru unchiul ei și a început Massive Bio pentru a-i ajuta pe alții.

   Există un decalaj major între ceea ce lucrează companiile farmaceutice în prezent și ceea ce primesc pacienții cu cancer. Massive Bio revoluționează acest proces.
   Selin Kurnaz, Co-Founder, CEO
   Poveștile oamenilor
   Star Star Star Star Star

   “Reprezentantul în relația cu pacientul a fost bine informat să înțeleagă cazul meu rar de mielofibroză. Asistentele medicale au fost prietenoase și ne-au susținut prin procesul de înscriere în studiile clinice în câteva săptămâni. Mă bucur să văd postarea mea pe rețelele de socializare.“

   Jess Hayle
   Pacient cu mielofibroză
   Google Reviews
   Ești pe mâini bune

   Vorbeste cu noi. Asistentele noastre și reprezentanții noștri în relația cu pacientul sunt aici și sunt fericiți să vă ajute. Nu ești singur în această luptă.

   Sunați-ne 0-376-300-289
   Cancer Clinical Trials Patients Cancer Clinical Trials Patients

   Ce este un studiu clinic privind mielofibroza?

   Studiile clinice testează cele mai recente progrese științifice în tratamentul mielofibrozei. Pacienții care aleg să se înscrie în studii pot primi tratament de ultimă generație și îngrijiri de înaltă calitate sub îndrumarea oamenilor de știință, a medicilor și a cercetătorilor. Pacienții cu mielofibroză ar putea avea acces la medicamente promițătoare și tratamente inovatoare cu mult înainte de a fi puse la dispoziția publicului.

   Cancer Ribbon

   Nu sunteți singuri

   Puteți avea alături o echipă cu experiență

   WhatsApp