Mobile

Tratamentul de mâine al cancerului cervical disponibil astăzi.

Accesați cele mai avansate tratamente. Identificăm studii clinice care se desfășoară în spitale din România cele mai apropiate de locația dumneavoastră, din București până în Baia-Mare și din Timișoara până în Constanța. Serviciile noastre sunt gratuite.

Sunați-ne +40 373811594

  Găsiți acum opțiuni de tratament

  Un reprezentant în relația cu pacientul vă va contacta în mai puțin de 24 de ore.  Datele dumneavostră personale sunt complet confidențiale și 100% sigure

   Găsiți acum opțiuni de tratament

   Un reprezentant în relația cu pacientul vă va contacta în mai puțin de 24 de ore.   Datele dumneavostră personale sunt complet confidențiale și 100% sigure

   Înțelegerea cancerului cervical și a stadiilor cancerului cervical

   Massive Bio este specializată în găsirea de tratamente clinice avansate pentru fiecare tip de cancer cervical. Dacă ați fost diagnosticat cu oricare dintre următoarele subtipuri de cancer cervical, suntem aici pentru a vă ajuta. Dacă nu știți ce tip de cancer cervical aveți, este în regulă. Testele suplimentare vă pot ajuta să vă stabiliți diagnosticul exact.

   • Adenocarcinom
   • Carcinom cu celule scuamoase
   • Carcinom adenoscuamos
   • Carcinoame mixte
   • Cancer cervical metastatic
   • Rata de supraviețuire pentru cancerul cervical de stadiu 3
   • Cancer cervical de stadiu 4
   De ce Massive Bio?
   Instrumentul nostru de potrivire AI (inteligență artificială) simplifică tratamentul cancerului.

   Combinăm puterea tehnologiei cu echipa noastră dedicată de furnizori medicali pentru a vă găsi cele mai bune opțiuni de tratament disponibile.

   Veți primi opțiuni de tratament personalizate și avansate de la echipe de experți în oncologie.

   Dacă ați încercat unul dintre tratamentele tradiționale enumerate mai jos și nu a funcționat, vă putem ajuta să găsim opțiuni de tratament pentru cancerul cervical avansat.

   • Radioterapia pentru cancerul cervical
   • Chimioterapia pentru cancerul cervical
   • Terapia medicamentoasă țintită pentru cancerul cervical
   • Imunoterapia pentru cancerul cervical
   • Tratamentul cancerului cervical
   Patient Oncologist Team
   Aflaţi de fondatorul şi CEO-ul nostru

   Selin Kurnaz despre cum s-a străduit să găsească tratamentul potrivit pentru unchiul ei și a inițiat Massive Bio pentru a-i ajuta pe alții.

   Există un decalaj major între ceea ce lucrează companiile farmaceutice în prezent și ceea ce primesc pacienții cu cancer. Massive Bio revoluționează acest proces.
   Selin Kurnaz, Co-Founder, CEO
   Poveștile oamenilor
   Star Star Star Star Star

   “Am fost diagnosticat cu cancer stadiul III. Am făcut tratament radioterapeutic, dar rezultatele nu au fost bune. Mulțumită echipei Massive Bio, am participat la un studiu clinic și boala este în remisie acum.“

   Tom J
   Patient atteint d'un cancer de la prostate
   Google Reviews
   Ești pe mâini bune

   Vorbeste cu noi. Asistentele noastre și reprezentanții noștri în relația cu pacientul sunt aici și sunt fericiți să vă ajute. Nu ești singur în această luptă.

   Sunați-ne +40 373811594
   Cancer Clinical Trials Patients Cancer Clinical Trials Patients

   Ce este un studiu clinic privind cancerul de prostată?

   Studiile clinice testează cele mai recente progrese științifice în tratamentul cancerului de prostată. Pacienții care aleg să se înscrie în studii pot primi tratament de ultimă generație și îngrijiri de înaltă calitate sub îndrumarea oamenilor de știință, a medicilor și a cercetătorilor. Pacienții cu cancer de prostată ar putea avea acces la medicamente promițătoare și tratamente inovatoare cu mult înainte de a fi puse la dispoziția publicului.

   Cancer Ribbon

   Nu sunteți singuri

   Puteți avea alături o echipă cu experiență

   WhatsApp