Mobile

Η θεραπεία της μυελοίνωσης του αύριο σήμερα.

Πρόσβαση στις πιο προηγμένες θεραπείες. Βρίσκουμε κλινικές δοκιμές στην Ελλάδα που είναι στα πιο κοντινά νοσοκομεία στην περιοχή που μένετε. Οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν

Καλέστε 21 11983302

  Βρείτε επιλογές θεραπείας τώρα

  Ένας Σύμβουλος Ασθενών θα επικοινωνήσει μαζί σας σε λιγότερο από 24 ώρες.


  Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως εμπιστευτικά και 100% ασφαλή.

   Βρείτε επιλογές θεραπείας τώρα

   Ένας Σύμβουλος Ασθενών θα επικοινωνήσει μαζί σας σε λιγότερο από 24 ώρες.


   Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως εμπιστευτικά και 100% ασφαλή.

   Κατανοώντας την Μυελοΐνωση

   Η Massive Bio ειδικεύεται στην εύρεση κλινικών δοκιμών για κάθε τύπο μυελοϊνωμάτωσης. Εάν έχετε διαγνωστεί με οποιονδήποτε από τους ακόλουθους υποτύπους μυελοϊνωμάτωσης, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Εάν δεν γνωρίζετε ποιον τύπο καρκίνου μυελοϊνωμάτωσης έχετε, δεν πειράζει. Πρόσθετες εξετάσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε την ακριβή διάγνωσή σας.

   • Πρωτοπαθής μυελοϊνωμάτωση (επίσης γνωστή ως χρόνια ιδιοπαθής μυελοϊνωμάτωση)
   • Χρόνια μυελογενής λευχαιμία
   • Πολυκυτταραιμία βέρα
   • Απαραίτητη θρομβοκυτταραιμία
   • Χρόνια ουδετερόφιλη λευχαιμία
   • Χρόνια ηωσινόφιλη λευχαιμία
   Γιατί Massive Bio;
   Το εργαλείο μας για την αντιστοίχιση της τεχνητής νοημοσύνης κάνει τη θεραπεία του καρκίνου απλή.

   Συνδυάζουμε τη δύναμη της τεχνολογίας με την αφοσιωμένη ομάδα ιατρικών παροχών μας για να σας βρούμε τις καλύτερες διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές.

   Το να έχεις καρκίνο είναι αρκετά δύσκολο. Η θεραπεία πρέπει να είναι εύκολη.

   Στη Massive Bio, εκσυγχρονίζουμε τη φροντίδα για τον καρκίνο. Η προσέγγισή μας στη θεραπεία του καρκίνου σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσκολλάτε στις λεπτομέρειες. Γι' αυτό είμαστε εδώ.

   • Ομαδική φροντίδα: Να έχετε μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών που θα πολεμούν τον καρκίνο μαζί σας σε κάθε βήμα.
   • Λύσεις μετακίνησης: Παρέχουμε λύσεις στη μετακίνησή σας για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε τη θεραπεία που χρειάζεστε.
   • Προσιτή περίθαλψη: Όλη η θεραπεία και η κλινική φροντίδα είναι δωρεάν όταν συμμετέχετε σε θεραπευτικές κλινικές δοκιμές
   • VIP: Λάβετε θεραπεία παγκόσμιας κλάσης και πρόσβαση σε ποιοτικούς πόρους που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της θεραπείας.
   Patient Oncologist Team
   Κάποια λόγια από τον συνιδρυτή & Διευθύνοντα Σύμβουλο μας

   Την Selin Kurnaz για το πώς αγωνίστηκε να βρει τη σωστή θεραπεία για τον θείο της και ξεκίνησε το Massive Bio για να βοηθήσει τους άλλους.

   Υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ του τι δουλεύουν οι φαρμακευτικές εταιρείες αυτή τη στιγμή και του τι παίρνουν οι ασθενείς με καρκίνο. Η Massive Bio φέρνει επανάσταση σε αυτή τη διαδικασία.
   Selin Kurnaz, Co-Founder, CEO
   Ιστορίες ανθρώπων
   Star Star Star Star Star

   “Ο συνήγορος του ασθενούς γνώριζε να κατανοήσει τη σπάνια περίπτωση μου μυελοΐνωσης. Οι νοσηλευτές ήταν φιλικοί και μας υποστήριξαν μέσω της διαδικασίας εγγραφής σε κλινικές δοκιμές σε μερικές εβδομάδες. Χαίρομαι που βλέπω την ανάρτησή σου στις ομάδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.“

   Jess Hayle
   Ασθενής με μυελοϊνωμάτωση
   Google Reviews

   Η Massive Bio έχει υπερβεί κάθε όριο για να συνδέσει την οικογένειά μου με τη σωστή φροντίδα κατά τη διάρκεια του Covid-19. Εκτιμώ πραγματικά τη συνεπή και σαφή προσέγγιση του προσωπικού τους κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

   Mylan Tran
   Φροντιστής ασθενών με καρκίνο
   Star Star Star Star Star

   Απευθύνθηκα στη Massive Bio αφού έμαθα για την πρόσφατη διάγνωση του καρκίνου του μαστού ενός μέλους της οικογένειας. Από τη δωρεάν αντιστοίχιση κλινικών δοκιμών με εμπειρογνώμονες έως την υποστήριξη των συνηγόρων των ασθενών, η Massive Bio ήταν σε θέση να μου παράσχει τους απαραίτητους πόρους και τις γνώσεις για να παράσχω στο μέλος της οικογένειάς μου την υποστήριξη που χρειαζόταν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με τον καρκίνο.

   Josh K
   Καρκινοπαθής
   Star Star Star Star Star

   Έχω συστήσει αυτό σε συναδέλφους για ασθενείς που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από κλινικές δοκιμές ή έχουν εξαντλήσει τις θεραπευτικές τους επιλογές και χρειάζονται μια δεύτερη γνώμη. Η ομάδα της Massive Bio ενώνει σπουδαία μυαλά για να βρει καλύτερες λύσεις για ασθενείς που μπορεί να νομίζουν ότι δεν τους έχει απομείνει καμία.

   Jack Kulver
   Ασθενής με μυελοϊνωμάτωση
   Star Star Star Star Star

   Επικοινωνήσαμε με τη Massive Bio για μια δεύτερη γνώμη σχετικά με τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού της μητέρας μου. Η Massive Bio μας παρείχε εναλλακτικές θεραπευτικές επιλογές οι οποίες αποδείχθηκαν κλινικά ότι είναι πιο αποτελεσματικές και με λιγότερες παρενέργειες από το τυπικό επίπεδο φροντίδας που πρότεινε ο ογκολόγος μας. Η ομάδα τους ανταποκρίθηκε γρήγορα, ήταν εξαιρετικά ενημερωμένη και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας. Συνεχίζουν να παρακολουθούν την περίπτωσή της, επανεξετάζοντας ευχαρίστως οποιεσδήποτε νέες σαρώσεις και αποτελέσματα. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για το χρόνο και την προσπάθεια που συνεχίζουν να καταβάλλουν για την περίπτωσή της. Σας ευχαριστούμε Massive Bio που μας δώσατε ξανά ελπίδα!

   Samantha Kingsbery
   Μέλος της ομάδας
   Star Star Star Star Star

   Εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν τους ασθενείς και τους παρόχους. Αυτή η εταιρεία νοιάζεται πραγματικά για τη δουλειά που κάνει και τη φροντίδα που παρέχει.

   Samantha Swift
   Μέλος της ομάδας
   Star Star Star Star Star
   Είστε σε καλά χέρια

   Μιλήστε μας. Οι νοσηλευτές και οι συνήγοροι των ασθενών μας είναι εδώ και χαίρονται να σας βοηθήσουν. Δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον αγώνα.

   Καλέστε 21 11983302
   Cancer Clinical Trials Patients Cancer Clinical Trials Patients

   Τι είναι μια κλινική δοκιμή μυελοϊνωμάτωσης;

   Οι κλινικές δοκιμές δοκιμάζουν τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στη θεραπεία της μυελοϊνωμάτωσης. Οι ασθενείς που επιλέγουν να εγγραφούν σε δοκιμές μπορούν να λάβουν θεραπεία αιχμής και φροντίδα υψηλής ποιότητας υπό την καθοδήγηση επιστημόνων, γιατρών και ερευνητών. Οι ασθενείς με μυελοϊνωμάτωση μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση σε πολλά υποσχόμενα φάρμακα και καινοτόμες θεραπείες πολύ πριν αυτές διατεθούν στο κοινό.

   Cancer Ribbon

   Δεν είστε μόνοι!

   Μια έμπειρη ομάδα θα σας συνοδεύσει