Mobile

Η θεραπεία του λεμφώματος του αύριο σήμερα.

Πρόσβαση στις πιο προηγμένες θεραπείες. Βρίσκουμε κλινικές δοκιμές στην Ελλάδα που είναι στα πιο κοντινά νοσοκομεία στην περιοχή που μένετε. Οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν

Καλέστε 21 11983302

  Βρείτε επιλογές θεραπείας τώρα

  Ένας Σύμβουλος Ασθενών θα επικοινωνήσει μαζί σας σε λιγότερο από 24 ώρες.


  Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως εμπιστευτικά και 100% ασφαλή.

   Βρείτε επιλογές θεραπείας τώρα

   Ένας Σύμβουλος Ασθενών θα επικοινωνήσει μαζί σας σε λιγότερο από 24 ώρες.


   Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως εμπιστευτικά και 100% ασφαλή.

   Κατανοώντας το λέμφωμα

   Η Massive Bio ειδικεύεται στην εύρεση κλινικών δοκιμών για το λέμφωμα. Εάν έχετε διαγνωστεί με οποιονδήποτε από τους ακόλουθους υποτύπους λεμφώματος, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Εάν δεν γνωρίζετε ποιον τύπο λεμφώματος έχετε, δεν πειράζει. Πρόσθετες εξετάσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε την ακριβή διάγνωσή σας.

   • Λέμφωμα οριακής ζώνης (MZL)
   • Οζώδες λέμφωμα
   • Λέμφωμα Burkitt
   • Τ-κυτταρικό λέμφωμα μεγάλων Β-κυττάρων
   • Λέμφωμα υψηλού βαθμού Β-κυττάρων
   • Πρωτοπαθές μεσοθωρακικό (θυμικό) λέμφωμα μεγάλων Β-κυττάρων
   Γιατί Massive Bio;
   Το εργαλείο μας για την αντιστοίχιση της τεχνητής νοημοσύνης κάνει τη θεραπεία του καρκίνου απλή.

   Συνδυάζουμε τη δύναμη της τεχνολογίας με την αφοσιωμένη ομάδα ιατρικών παροχών μας για να σας βρούμε τις καλύτερες διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές.

   Το να έχεις καρκίνο είναι αρκετά δύσκολο. Η θεραπεία πρέπει να είναι εύκολη.

   Στη Massive Bio, εκσυγχρονίζουμε τη φροντίδα για τον καρκίνο. Η προσέγγισή μας στη θεραπεία του καρκίνου σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσκολλάτε στις λεπτομέρειες. Γι' αυτό είμαστε εδώ.

   • Ομαδική φροντίδα: Να έχετε μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών που θα πολεμούν τον καρκίνο μαζί σας σε κάθε βήμα.
   • Λύσεις μετακίνησης: Παρέχουμε λύσεις στη μετακίνησή σας για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε τη θεραπεία που χρειάζεστε.
   • Προσιτή περίθαλψη: Όλη η θεραπεία και η κλινική φροντίδα είναι δωρεάν όταν συμμετέχετε σε θεραπευτικές κλινικές δοκιμές
   • VIP: Λάβετε θεραπεία παγκόσμιας κλάσης και πρόσβαση σε ποιοτικούς πόρους που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της θεραπείας.
   Patient Oncologist Team
   Κάποια λόγια από τον συνιδρυτή & Διευθύνοντα Σύμβουλο μας

   Την Selin Kurnaz για το πώς αγωνίστηκε να βρει τη σωστή θεραπεία για τον θείο της και ξεκίνησε το Massive Bio για να βοηθήσει τους άλλους.

   Υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ του τι δουλεύουν οι φαρμακευτικές εταιρείες αυτή τη στιγμή και του τι παίρνουν οι ασθενείς με καρκίνο. Η Massive Bio φέρνει επανάσταση σε αυτή τη διαδικασία.
   Selin Kurnaz, Co-Founder, CEO
   Ιστορίες ανθρώπων
   Star Star Star Star Star

   “Επικοινώνησα με τη Massive Bio για να μάθω περισσότερα για τις υπηρεσίες τους για τον πατέρα μου, ο οποίος έχει Λέμφωμα. Ο εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών με τον οποίο μίλησα ήταν πολύ ενημερωτικός και με βοήθησε να κατανοήσω τη διαδικασία αντιστοίχισης κλινικών δοκιμών.“

   Sawannah W
   Φροντιστής ασθενών με λέμφωμα
   Google Reviews

   Η Massive Bio καθιστά εύκολο να λάβετε επαγγελματικές και κορυφαίες ιατρικές συμβουλές από την άνεση του σπιτιού σας. Έχω συστήσει αυτή την εφαρμογή σε πολλούς φίλους και συγγενείς που έχουν διαγνωστεί ή γνωρίζουν κάποιον που έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Είναι φιλική προς το χρήστη, γεγονός που την καθιστά ιδανική για τον καθένα. Αν ψάχνετε για βολική έγκριτη φροντίδα, κατεβάστε τώρα την εφαρμογή!

   Dylan Brandt
   Φροντιστής ασθενών με λέμφωμα
   Star Star Star Star Star

   Η Massive Bio έχει υπερβεί κάθε όριο για να συνδέσει την οικογένειά μου με τη σωστή φροντίδα κατά τη διάρκεια του Covid-19. Εκτιμώ πραγματικά τη συνεπή και σαφή προσέγγιση του προσωπικού τους κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

   Mylan Tran
   Φροντιστής ασθενών με καρκίνο
   Star Star Star Star Star

   Ο πατέρας μου χρησιμοποίησε το Virtual Tumor Board για να λάβει άλλη μια σύσταση θεραπείας. Η έκθεση ήταν λεπτομερής και το προσωπικό απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας. Συνιστώ οπωσδήποτε τις υπηρεσίες τους.

   Fred
   Φροντιστής ασθενών με καρκίνο
   Star Star Star Star Star

   Έχω συστήσει αυτό σε συναδέλφους για ασθενείς που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από κλινικές δοκιμές ή έχουν εξαντλήσει τις θεραπευτικές τους επιλογές και χρειάζονται μια δεύτερη γνώμη. Η ομάδα της Massive Bio ενώνει σπουδαία μυαλά για να βρει καλύτερες λύσεις για ασθενείς που μπορεί να νομίζουν ότι δεν τους έχει απομείνει καμία.

   Samantha Kingsbery
   Μέλος της ομάδας
   Star Star Star Star Star

   Εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν τους ασθενείς και τους παρόχους. Αυτή η εταιρεία νοιάζεται πραγματικά για τη δουλειά που κάνει και τη φροντίδα που παρέχει.

   Samantha Swift
   Μέλος της ομάδας
   Star Star Star Star Star
   Είστε σε καλά χέρια

   Μιλήστε μας. Οι νοσηλευτές και οι συνήγοροι των ασθενών μας είναι εδώ και χαίρονται να σας βοηθήσουν. Δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον αγώνα.

   Καλέστε 21 11983302
   Cancer Clinical Trials Patients Cancer Clinical Trials Patients

   Τι είναι μια κλινική δοκιμή λεμφώματος;

   Οι κλινικές δοκιμές δοκιμάζουν τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στη θεραπεία του λεμφώματος. Οι ασθενείς που επιλέγουν να εγγραφούν σε δοκιμές μπορούν να λάβουν θεραπεία αιχμής και φροντίδα υψηλής ποιότητας υπό την καθοδήγηση επιστημόνων, γιατρών και ερευνητών. Οι ασθενείς με λέμφωμα μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση σε πολλά υποσχόμενα φάρμακα και καινοτόμες θεραπείες πολύ πριν διατεθούν στο κοινό.

   Cancer Ribbon

   Δεν είστε μόνοι!

   Μια έμπειρη ομάδα θα σας συνοδεύσει