Un ghid pentru studiile clinice privind cancerul de prostată

Căutarea studiilor clinice privind cancerul de prostată poate fi dificilă și înțelegerea tuturor opțiunilor de tratament este copleșitoare. Pacienții cu cancer de prostată se pot întreba care este calea corectă de acțiune pentru a decide ce opțiune de tratament și studiul clinic este potrivit pentru ei.

Nu trebuie făcut singur.

Am creat un ghid de acțiune care prezintă considerațiile atunci când se tratează tratamentul cancerului de prostată și studiile clinice, pentru a ne asigura că nu se pierde niciun pas și pentru a ajuta la gestionarea procesului.

Ghid de cancer de prostată Descărcare

Pasul 1: Înțelegerea cancerului de prostată

Înțelegerea cancerului de prostată

Cancerul de prostată apare atunci când celulele anormale se dezvoltă în interiorul prostatei și este cel mai frecvent cancer la bărbați din Statele Unite. Majoritatea cazurilor progresează lent, odată cu detectarea precoce, șansele unui tratament de succes cresc. Testul de sânge al antigenului specific prostatei (PSA) măsoară nivelul de proteine din sânge produs de prostată și este utilizat pentru a detecta orice anomalii din prostată.

Tipurile de cancer de prostată includ:

 • Adenocarcinom acinar
 • Ductal adenocarcinoma
 • Cancer celular de tranziție (sau urotelial)
 • Cancer cu celule scuamoase
 • Cancer de prostată cu celule mici

Pasul 2: Cum vă pot ajuta studiile clinice

Cum vă pot ajuta studiile clinice

În prezent, aproximativ 300 de studii clinice privind cancerul de prostată sunt active în Statele Unite. Aceste studii investighează noi tratamente și metode de detectare care ar putea salva vieți în viitor, cum ar fi:

 • Criochirurgie
 • Terapie cu ultrasunete concentrată de intensitate mare
 • Radioterapie cu fascicul de protoni
 • Terapia fotodinamică

Participarea la un studiu clinic nu numai că progresează mult în cercetarea necesară, dar oferă pacienților acces la aceste noi terapii inovatoare cu ani înainte de populația generală.

Studiile clinice pot ajuta pacientul cu cancer

Pasul 3: Cum putem ajuta

Cum putem ajuta

La Massive Bio, misiunea noastră este de a permite pacienților cu cancer să aibă acces egal la terapii de vârf și la studii clinice, indiferent de locația și / sau stabilitatea financiară a acestora.

Sistemul nostru de potrivire a studiilor clinice cu inteligență artificială (AI) conectează pacienții și medicii lor oncologi tratați la studiile clinice în funcție de cazul lor unic de cancer.

Înrolăm personal dedicat pentru a colecta dosarele medicale și istoricul tratamentului și pentru a asocia pacienții cu studiile eligibile în apropierea casei lor. Oferim asistență completă pe tot parcursul procesului de înscriere pentru a ne asigura că logistica este gestionată, astfel încât să vă puteți concentra asupra sănătății dumneavoastră.

Centrul de comandă oncologică

Doriți să aflați mai multe?

Găsiți că acest conținut este util?
Distribuiți adresa dvs. de e-mail cu noi pentru a primi mai multe informații despre cum să navigați într-un diagnostic de cancer și câteva informații bonus care detaliază modul în care vă putem ajuta să vă treceți prin toate.

  Prin trimitere, sunteți de acord cu Termenii și condițiile noastre și ați citit și ați recunoscut Declarație de confidențialitate.

  Vă interesează studiile clinice privind cancerul de prostată?

  Massive Bio are de 4 ori mai mult succes în găsirea de meciuri cu studii clinice pentru pacienți decât orice alt furnizor de servicii. Partenerați cu susținătorii pacienților noștri pentru a afla cum puteți accesa studiile clinice privind cancerul de prostată asociat cu cancerul dvs. unic.

  Pentru a vorbi cu un membru al echipei noastre, contactați-ne oricând