Un ghid pentru studiile clinice de mielofibroză

Căutarea studiilor clinice de mielofibroză poate fi dificilă și înțelegerea tuturor opțiunilor de tratament este copleșitoare. Pacienții cu mielofibroză se pot întreba care este calea corectă de acțiune pentru a decide ce opțiune de tratament și studiu clinic este potrivit pentru ei.

Nu trebuie făcut singur.

Am creat un ghid de acțiune care prezintă considerațiile atunci când ne ocupăm de tratamentul mielofibrozei și studiile clinice pentru a ne asigura că nu se pierde niciun pas și pentru a ajuta la gestionarea procesului.

Descărcați Ghidul pentru studiile clinice cu mielofibroză

Pasul 1: Înțelegerea mielofibrozei

Înțelegerea mielofibrozei

Mielofibroza (MF) este un tip de leucemie cronică și este una dintre cele mai rare forme de cancer osos. MF înlocuiește încet măduva osoasă sănătoasă, care produce toate celulele sanguine, cu țesut cicatricial. Când măduva osoasă nu mai poate produce cantitatea necesară de celule sanguine, apar simptome precum anemie, slăbiciune, durere osoasă și oboseală.

 • 50-60% din toate mutațiile MF asociate cu dereglarea genei Janus Kinase 2 (JAK2)
 • 10-15% din toate cazurile de MF încep cu Policitemia Vera (PV) sau trombocitemia esențială (ET)

Pasul 2: Cum vă pot ajuta studiile clinice

Cum vă pot ajuta studiile clinice

În prezent, aproximativ 100 de studii clinice MF sunt active în Statele Unite. Aceste studii investighează noi tratamente și metode de detectare care ar putea salva vieți în viitor.

Studiile clinice actuale cercetează noi:
 • Inhibitori JAK
 • Inhibitori ai histonei deacetilazei (HDAC)
 • Medicamente imunomodulatoare
 • Și altele

Participarea la un studiu clinic nu numai că progresează în cercetarea mult necesară, dar oferă și pacienților acces la aceste noi terapii inovatoare cu ani înainte de populația generală.

Studiile clinice pot ajuta pacientul cu cancer

Pasul 3: Cum putem ajuta

Cum putem ajuta

La Massive Bio, misiunea noastră este de a permite pacienților cu cancer să aibă acces egal la terapii de vârf și studii clinice, indiferent de locația și / sau stabilitatea financiară a acestora.

Sistemul nostru de potrivire a studiilor clinice cu inteligență artificială (AI) conectează pacienții și medicii lor oncologi tratați la studiile clinice în funcție de cazul lor unic de cancer.

Înrolăm personal dedicat pentru a colecta dosarele medicale și istoricul tratamentului și pentru a asocia pacienții cu studiile eligibile în apropierea casei lor. Oferim asistență completă pe tot parcursul procesului de înscriere pentru a ne asigura că logistica este gestionată, astfel încât să vă puteți concentra asupra sănătății dumneavoastră.

Centrul de comandă oncologică

Doriți să aflați mai multe?

Găsiți că acest conținut este util?
Împărtășiți-ne adresa de e-mail cu noi pentru a primi mai multe informații despre cum să navigați în diagnosticul de cancer și câteva informații bonus care detaliază modul în care vă putem ajuta să parcurgeți totul.

  Prin trimitere, sunteți de acord cu Termenii și condițiile noastre și ați citit și ați recunoscut Declarație de confidențialitate.

  Vă interesează studiile clinice de mielofibroză?

  Massive Bio are de 4 ori mai mult succes în găsirea meciurilor de studii clinice pentru pacienți decât orice alt furnizor de servicii. Colaborați cu avocații noștri pacienți pentru a afla cum puteți accesa studiile clinice de mielofibroză, potrivite cu cancerul dvs. unic.

  Pentru a vorbi cu un membru al echipei noastre, contactați-ne oricând