Mobile
Guides

Un ghid pentru studiile clinice privind mielofibroza

Căutarea studiilor clinice privind mielofibroza poate fi dificilă și înțelegerea tuturor opțiunilor de tratament este copleșitoare. Pacienții cu mielofibroză se pot întreba care este calea corectă de acțiune pentru a decide ce opțiune de tratament și studiu clinic este potrivit pentru ei.

Nu trebuie sa faci asta singur.

Am creat un ghid practic care prezintă detaliile cu privire la tratamentul mielofibrozei și studiile clinice specifice, pentru a ne asigura că nu se pierde din vedere nicio informație și pentru a ajuta la gestionarea procesului.

Sunați-ne +40 376 300 289
Steps Pasul 1

Înțelegerea mielofibrozei

Mielofibroza (MF) este un tip de leucemie cronică și este una dintre cele mai rare forme de cancer osos. MF înlocuiește încet măduva osoasă sănătoasă, care produce toate celulele sanguine, cu țesut cicatricial. Când măduva osoasă nu mai poate produce cantitatea necesară de celule sanguine, apar simptome precum anemie, slăbiciune, durere osoasă și oboseală.

  • 50-60% din toate mutațiile MF asociate cu dereglarea genei Janus Kinase 2 (JAK2)
  • 10-15% din toate cazurile de MF încep cu Policitemia Vera (PV) sau trombocitemia esențială (ET)
Steps Pasul 2

Cum vă pot ajuta studiile clinic

În prezent, aproximativ 100 de studii clinice MF sunt active în Statele Unite. Aceste studii investighează noi tratamente și metode de detectare care ar putea salva vieți în viitor.

Studiile clinice actuale cercetează noi:

  • Inhibitori JAK
  • Inhibitori ai histonei deacetilazei (HDAC)
  • Medicamente imunomodulatoare
  • Și altele

Participarea la un studiu clinic nu numai că progresează în cercetarea mult necesară, dar oferă și pacienților acces la aceste noi terapii inovatoare cu ani înainte de populația generală.

Steps Pasul 3

Cum putem ajuta

La Massive Bio, misiunea noastră este de a permite pacienților cu cancer să aibă acces egal la terapii de vârf și la studii clinice, indiferent de locația și / sau posibilitatea financiară a acestora.

Sistemul nostru de integrare a studiilor clinice cu inteligență artificială (AI) conectează pacienții și medicii lor oncologi la studiile clinice în funcție de specificul bolii fiecărui pacient în parte.

Înrolăm personal dedicat pentru a colecta dosarele medicale și istoricul tratamentului și pentru a asocia pacienții cu studiile eligibile în apropierea casei lor. Oferim asistență completă pe tot parcursul procesului de înscriere pentru a ne asigura că logistica este gestionată, astfel încât să vă puteți concentra asupra sănătății dumneavoastră.

Selin Kurnaz, Co-Founder, CEO

Hear from our
Co-founder & CEO

Selin Kurnaz on how she struggled to find the right treatment for her uncle and started Massive Bio to help others.

There is a major gap between what pharmaceutical companies are working on right now vs. what cancer patients are getting. Massive Bio is revolutionizing this process.

Selin Kurnaz

Download for Free
Alăturați-vă comunității
noastre și primiți buletinul nostru informativ